Vattenpistol 37 cm nerf super soaker twin tide vatten pistol
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-109,00 kr

Vattenpistol 37 cm nerf super soaker twin tide vatten pistol

201,20 kr (inkl. moms) 311,20 kr - 109,00 kr 201,20 kr (exkl. moms)
Inkl. moms Leveranstid 1-3 dagar

Leveranstid 1-3 dagar

check I lager

local_shipping FRI FRAKT på order över 600 kr

30 dagars ångerrättÅngerrätt - 30 dagar öppet köp!

Säker sajt SSLTrygg svensk e-handel med SSL
    & betalning via Svea

Betala senare med SVEA

Information

Ta dig an vattenutmaningen med en dubbelpipig vattenkanon som dränker dina motståndare. Nerf Super Soaker Twin Tide har 2 munstycken så att du kan leverera dubbla vattenstrålar och formligen dränka dina motståndare. När dina motståndare ser denna Twin Tide är det bäst att de gör sig redo för en tidvattenvåg av vattensprutande action.

Rekommenderas från 6+ år. 

VARNING! FÅR ENDAST ANVÄNDAS I VATTEN DÄR BARNET BOTTNAR OCH UNDER TILLSYN AV EN VUXEN

Material plast.

NERF SUPERSOAKER TWINTIDE
0.45 kg
8 objekt
5010993447367
Datablad
Tema
Nerf

FRAKT & LEVERANSVILLKOR

Minsta ordervärde 100kr. Maskeradkungen har en fraktavgift på 49kr vid beställningar upp till 600kr. Vid beställningar över 600kr skickas din beställning fraktfritt. 

EGET LAGER I SVERIGE: Många av varorna som finns till försäljning finns i Maskeradkungens egna lager i skånska Vellinge. Leveranstid 1 arbetsdag. (leveranstiden är den tid det tar från det du lagt din order till att den är redo att skickas från Maskeradkungens lager) Frakttiden är normalt 2-4 arbetsdagar. (Frakttiden är den tid det tar från att din beställning lämnar Maskeradkungens lager till att du får den levererad). Under högsäsong, t.ex. dagarna före julafton, kan det dock ta längre tid. 

LAGER I EUROPA: För att kunna erbjuda dig som kund ett så brett sortiment som möjligt samarbetar vi med europeiska leverantörer som skickar varan direkt hem till dig. När du beställer av dessa varor så är leveranstiden normalt 5-8 arbetsdagar. 

Maskeradkungen kan aldrig garantera leverans till ett visst datum. Det vi kan garantera är att din beställning alltid lämnar vårt och våra samarbetspartners lager nästkommande vardag. Beställningar som görs efter kontorstid eller helger samt röda dagar/helgdagar lämnas som tidigast till transportören (Postnord, Schenker eller annan) nästkommande vardag för leverans som tidigast till dig nästkommande vardag. Så snart du fått avi till ditt paket måste du hämta ut det inom 14 dagar men gärna innan. Efter dessa dagar går paketet automatiskt tillbaka till oss på Maskeradkungen och du får valet att köpa en frakt tillbaka till dig eller häva ditt köp. Fraktavgift två gäller oavsett om du första gången handlat mot fri frakt.

ÖPPET KÖP

Du har rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan/varorna och få pengarna tillbaka inom 14 dagar. Denna period räknas från den dag du mottagit varan. Vid utnyttjande av ångerrätt står du som köpare för returfrakten samt ansvaret att den ankommer till säljaren. Returer ska alltid skickas spårbart.

Om du vill utnyttja ångerrätten är det viktigt att du omgående tar kontakt med vår kundtjänst för korrekt hantering av ärendet. Returer som skickas tillbaka utan innan överenskommelse kan komma att nekas och skickas tillbaka till dig som kund på din bekostnad. 

REKLAMATIONSRÄTT

Enligt konsumentköplagen har du som köpare tre års reklamationsrätt samt öppet köp i 14 dagar. Detta innebär att om det visar sig vara något fel på det du köpt så har du tre år på dig att få den lagad. Läs mer på https://www.konsumentverket.se

  • "Barnbarnen är överlyckliga nu." - Karin
  • "Utmärkt värde. Högkvalitativa produkter till rimliga priser." - Elsa
  • "Enastående kundservice." - Robban
  • "Du är den bästa! Tack!" - Signe