Köpvillkor

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

MASKERADKUNGEN.SE och du som kund har ett avtal om köp när du betalat din vara. En automatisk orderbekräftelse skickas till dig per mail efter att du betalat din beställning. När allt är packat och klart hos oss på MASKERADKUNGEN.SE får du ett nytt mail med information om att ditt paket eller brev är på väg till dig. Via det mobilnummer du lämnat till oss i kassan får du även ett SMS när Posten börjat sin hantering av ditt paket. Är du inte hemma när brevbäraren lämnar ditt paket till dig personligen eller via din brevlåda får du ett SMS igen om att ditt paket (som då inte fick plats i din brevlåda) finns att hämta ut på ditt vanliga utlämningsställe för paket från Posten. Vissa av våra paket, de lite större och tyngre, levererar vi till dig via Schenker och hämtas ut hos ditt närmaste Schenker-ombud. MASKERADKUNGEN.SE ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig person med målsmans tillstånd. Allt bild- och textmaterial på sidan används med tillstånd av respektive licensinnehavare. Materialet får inte kopieras eller efterliknas.

FRAKT & LEVERANS

Minsta ordervärde 100kr. MASKERADKUNGEN.SE har en fraktavgift på 49kr vid beställningar upp till 600kr. Vid beställningar över 700kr skickas din beställning fraktfritt.

 

EGET LAGER I SVERIGE

Alla varorna i shoppen finns i Maskeradkungens egna lager i skånska Vellinge. Leveranstid 1 arbetsdag. (leveranstiden är den tid det tar från det du lagt din order till att den är redo att skickas från Maskeradkungens lager) Frakttiden är normalt 2-4 vardagar. Till Danmark och Norge är leveranstiden 5-12 vardagar. (Frakttiden är den tid det tar från att din beställning lämnar Maskeradkungens lager till att du får den levererad). Under högsäsong, t.ex. dagarna före julafton, kan det dock ta längre tid. 

Under högsäsong, t.ex. dagarna före julafton, kan det ta längre tid. MASKERADKUNGEN.SE kan aldrig garantera leverans till ett visst datum. Det vi kan garantera är att din beställning alltid lämnar vårt och våra samarbetspartners lager nästkommande vardag. Beställningar som görs efter kontorstid eller helger samt röda dagar/helgdagar lämnas som tidigast till transportören (Postnord, Schenker eller annan) nästkommande vardag för leverans som tidigast till dig nästkommande vardag. Så snart du fått avi till ditt paket måste du hämta ut det inom 14 dagar men gärna innan. Efter dessa dagar går paketet automatiskt tillbaka till oss på MASKERADKUNGEN.SE och du får valet att köpa en frakt tillbaka till dig eller häva ditt köp. Fraktavgift två gäller oavsett om du första gången handlat mot fri frakt.

ÖPPET KÖP

Du har rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan/varorna och få pengarna tillbaka inom 14 dagar. Denna period räknas från den dag du mottagit varan. Vid utnyttjande av ångerrätt står du som köpare för returfrakten samt ansvaret att den ankommer till säljaren. Returer ska alltid skickas spårbart.

Om du vill utnyttja ångerrätten är det viktigt att du omgående tar kontakt med vår kundtjänst för korrekt hantering av ärendet. Returer som skickas tillbaka utan innan överenskommelse kan komma att nekas och skickas tillbaka till dig som kund på din bekostnad.

REKLAMATIONSRÄTT

Enligt konsumentköplagen har du som köpare tre års reklamationsrätt samt öppet köp i 14 dagar. Detta innebär att om det visar sig vara något fel på det du köpt så har du tre år på dig att få den lagad. Läs mer på https://www.konsumentverket.se

PRISER

Alla priser på MASKERADKUNGEN.SE är i svenska kronor med 25% moms inkluderat. För beställningar som görs till Norge tillkommer inga extra tullavgifter eller skatter. 

BETALNING

Betalning gör du via bank/kreditkort, direktbetalning, faktura, delbetalning, banköverföring via Trustly eller Swish. Vi använder SVEA Bank Checkout med maximal säkerhet för alla betalningar. Svea Bank är en av nordens ledande aktörer inom betallösningar för e-handel.

Svea Villkor