Leverans

Frakt & leveransvillkor

MASKERADKUNGEN.SE har en fraktavgift på 49kr vid beställningar upp till 600kr. Vid beställningar över 600kr skickas din beställning fraktfritt. 

Alla varor som finns till försäljning finns i lager. Leveranstid 1 arbetsdag. (leveranstiden är den tid det tar från det du lagt din order till att den är redo att skickas från MASKERADKUNGEN.SEs lager) Frakttid 1-3 arbetsdagar. (Frakttiden är den tid det tar från att din beställning lämnar MASKERADKUNGEN.SE lager till att du får den levererad). Under högsäsong, t.ex. dagarna före julafton, kan det dock ta längre tid. 

MASKERADKUNGEN.SE kan aldrig garantera leverans till ett visst datum. Det vi kan garantera är att din beställning alltid lämnar vårt lager nästkommande vardag. Beställningar som görs efter kontorstid eller helger samt röda dagar/helgdagar lämnas som tidigast till Postnord eller Schenker nästkommande vardag för leverans som tidigast till dig nästkommande vardag. Så snart du fått avi till ditt paket måste du hämta ut det inom 14 dagar men gärna innan. Efter dessa dagar går paketet automatiskt tillbaka till oss på MASKERADKUNGEN.SE och du får valet att köpa en frakt tillbaka till dig eller häva ditt köp. Fraktavgift två gäller oavsett om du första gången handlat mot fri frakt.