Batman armour 134/140 cl (9-10 år) dräkt med mask
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-69,00 kr

Batman armour 134/140 cl (9-10 år) dräkt med mask

289,00 kr (inkl. moms) 359,00 kr - 69,00 kr 231,20 kr (exkl. moms)
Inkl. moms

Leveranstid 1-3 dagar

check I lager

local_shipping FRI FRAKT på order över 700 kr

30 dagars ångerrättÅngerrätt - 30 dagar öppet köp!

Säker sajt SSLTrygg svensk e-handel med SSL
    & betalning via Svea

Betala senare med SVEA

Information

Det är dags att lämna din grotta och bege dig ut i mörkret som Gothams största hjälte Batman. 

Innehåller dräkten samt den extra tuffa armerade  batmanmasken. 

OBS strumpor ingår ej.

Passar 9-10 år. Rekommenderade mått på användaren är längd 140 cm och midja 62 cm. Motsvarar storlek 134/140 cl.

Detta är en original Batman-produkt.

620554 BATMAN ARMOUR 9-10Y
0.35 kg
4 objekt
883028134106
Datablad
Genus
Herr
Tema
Batman
Superhjältar
Åldersgrupp
Barn 5-10 år

FRAKT & LEVERANSVILLKOR

Minsta ordervärde 100kr. Maskeradkungen har en fraktavgift på 49kr vid beställningar upp till 700kr. Vid beställningar över 700kr skickas din beställning fraktfritt. 

EGET LAGER I SVERIGE: Alla varorna i shoppen finns i Maskeradkungens egna lager i skånska Vellinge. Leveranstid 1 arbetsdag. (leveranstiden är den tid det tar från det du lagt din order till att den är redo att skickas från Maskeradkungens lager) Frakttiden är normalt 2-4 arbetsdagar. Till Danmark och Norge är leveranstiden 5-12 vardagar. (Frakttiden är den tid det tar från att din beställning lämnar Maskeradkungens lager till att du får den levererad). Under högsäsong, t.ex. dagarna före julafton, kan det dock ta längre tid. 

Maskeradkungen kan aldrig garantera leverans till ett visst datum. Det vi kan garantera är att din beställning alltid lämnar vårt lager nästkommande vardag. Beställningar som görs efter kontorstid eller helger samt röda dagar/helgdagar lämnas som tidigast till transportören (Postnord, Schenker eller annan) nästkommande vardag för leverans som tidigast till dig nästkommande vardag. Så snart du fått avi till ditt paket måste du hämta ut det inom 14 dagar men gärna innan. Efter dessa dagar går paketet automatiskt tillbaka till oss på Maskeradkungen och du får valet att köpa en frakt tillbaka till dig eller häva ditt köp. Fraktavgift två gäller oavsett om du första gången handlat mot fri frakt.

ÖPPET KÖP

Du har rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan/varorna och få pengarna tillbaka inom 14 dagar. Denna period räknas från den dag du mottagit varan. Vid utnyttjande av ångerrätt står du som köpare för returfrakten samt ansvaret att den ankommer till säljaren. Returer ska alltid skickas spårbart.

Om du vill utnyttja ångerrätten är det viktigt att du omgående tar kontakt med vår kundtjänst för korrekt hantering av ärendet. Returer som skickas tillbaka utan innan överenskommelse kan komma att nekas och skickas tillbaka till dig som kund på din bekostnad. 

REKLAMATIONSRÄTT

Enligt konsumentköplagen har du som köpare tre års reklamationsrätt samt öppet köp i 14 dagar. Detta innebär att om det visar sig vara något fel på det du köpt så har du tre år på dig att få den lagad. Läs mer på https://www.konsumentverket.se

  • "Jättetrevlig butik att kolla runt och handla i " - Annika
  • "Jag blev positivt överraskad när jag hittade er" - Micke
  • "Här kommer vi handla fler gånger. Tack" - Sandra
  • "Våra barnbarn blev överförtjusta" - Gunnel